dimecres, 22 d’abril del 2020

Sant Jordi

La meva lleyenda.

Hi Havia una vegada una princesa que volia ser cavaller, i aquesta princesa tenia un germa que volia ser princesa i ell era cavaller i tenien de mascota un drac que era vegetaria i només li agradava menjar roses.
Doncs un dia el drac es va quedar sin menjar i s'estava a punt de morir, i llavors la princesa li va dir al cavaller, o sigui, al seu germa, que se quedes ell a palau com a princesa que ja sortia ellaa per les roses,el cavaller li va dir que ok, i la princesa ara cavaller va sortir a la aventura.
La aventura era perillosa doncs les roses estaven gurdades per una rosa magica gegant i molt perillosa, la princesa cavaller va combatre la rosa amb molta astucia doncs tots els cavallers que han intentat matarla no habien pogut pero ella no se li va ocorre altra cosa que ferse amiga de la rosa, i ho va aconseguir.
Li va demanar si us plau si es podia emportar unes roses per alimentar al seu drac i ella va accedir.
De tornada al hogar, el sue pare o sigui el rei es va enprenyar amb ella per haver deixat el carrec de princesa al seu germa pero no van passar ni cinc segons abans de que el rei rectifiques i li dones les felicitats per portar roses i haverse fet amiga de la rosa.

FI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada