dijous, 9 de gener del 2020

TRADICIONS NADALENCES.

El dia de Pare Noel a la meva família no fem cap cosa especial, només ens ajuntem tots a casa de l'àvia i dinem tots plegats és una mica difícil, ja que som molts i tant per part de l'espai com per part del menjar és complicat fer per tots i no quedar-se amb fam.
Després de dinar tots plegats ens anem cadascú a casa seva i el dia després pel dematí obrim tots els regals de Pare Noel.

El dia de cap d'any ens tornem a ajuntar tots plegats a casa de l'àvia parem els fills i cosins la taula mentre els pares cuinen i quan ja és tot preparat ens seiem a taula i veiem i escoltem el discurs del gran Rei d'Espanya. Després d'escoltar i veure el discurs dinem i després de dinar agafem tots una copa ens posem cava a la copa ens mengem el raïm i brindem ens beguem tot el cava de cop i cridem feliç any nou.

Al dia de reis tornem un altre cop a casa de l'àvia i mengem canalons de carn d'olla i escudella a mi l'escudella no m'agrada a  que menjo més canelons que ningúDesprés de menjar ens anem a casa ens anem a dormir i al dia següent obrim els regal i mengem a la meva casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada